LINDA'S LAATSTE WENS

Lieve Luitjes, 
Zoals sommige van jullie weten, hebben wij als gezin een fantastisch mooie tijd gehad in Disneyland Parijs mede dankzij Stichting Ambulance Wens. Indien je graag iets aan de stichting wilt bijdragen, nodigen wij als gezin jullie uit tot een donatie. Hierdoor kan de stichting andere mensen de ervaring geven die wijzelf hebben ervaren en andere mensen echt van harte gunnen. Dank van Stichting Ambulance Wens en van ons aan jullie 

Liefs,familie Sander
Gebruik onderstaande link of QR code https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=BvDXg2WaS5634x55ZBJR4g

 

 

Beste leden,

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht dat Linda Sander is overleden. 

Wie kon Linda niet binnen Bacchus, de echtgenoot van Cor onze oud voorzitter en moeder van Rik (bestuurslid) Sam en Bob en schoonmoeder van Mandy (bestuurslid). Als het even kon was ze van de partij bij de vele Bacchus evenementen, niet alleen als bezoeker maar ook om zelf de handen uit de mouwen te steken. 

 

Wij wensen Cor, Rik, Sam, Bob, Mandy de kleinkinderen en familie heel veel sterkte.