2022 16-19 sept. Alweer het 20e clubweekend en net zoals vorig jaar weer in Gudenhagen bij Brilon in het Sauerland.  Een ideale uitvalbasis voor prachtige toerritten.  Vrijdagochtend bij vertrek wel regen maar duurde gelukkig maar een uurtje. De rest van de dag met enig geluk om de buien heen gereden. Zaterdag was prima op een enkel klein buitje na. Zondag was bar slecht. 'S morgens rond elf uur kon er nog net een redelijk droog ritje worden gereden maar daarna was het dramatisch slecht. Dit deed een grote groep besluiten om 's middags maar naar het curiositeiten museum te gaan en dat bleek uiteindelijk een zeer goede keus te zijn geweest. 

Maandag was uiteindelijk een redelijk goeie dag, hoe dichter bij huis hoe beter het werd. Uiteindelijk mochten we ondanks de slechte weersvoorspellingen niet klagen. Het was weer een geslaagd weekend. Met dank aan de organisatie.